Depozitul de anvelope din Brasov al societatii SC Chimono Com SRL | VULCANIZARE | SERVICE AUTO

Anvelope Brasov. SC Chimono Com SRL, Brasov.

     Depozit de anvelope, Brasov. SC Chimono Com SRL este infiintata in anul 1994, cu capital integral romanesc. Este dealer autorizat al marcilor de anvelope
, , , , , , , , , . De asemenea este principalul importator pe piata romaneasca al anvelopelor din Rusia, Europa, China, camion ( autobus, semiremorca, remorca, trailer), agricole, indutriale, stivuitor, autovehicule speciale si alte tipuri. Stoc anvelope consistent in depozitul de la Brasov. Posibilitate de livrare in orice locatie din Romania, cu mijloace de transport proprii sau prin curier.

     Import anvelope rusesti marca , , , , , si anvelope , , .

     Detinem un service de vulcanizare modern, cu posibilitatea de montare a oricarui tip de anvelopa pe janta. Exista si posibilitatea comandarii de jante si piese auto, cu montare in service-ul aflat la adresa DN1, km175, langa METRO1-Ghimbav. Tipuri de lucrari care se pot efectua : montaj anvelope, geometrie roti, directie, schimb ulei si toate filtrele, comanda si schimb piese auto suspensie - amortizoare, arcuri, burdufuri, tampoane etc, franare - discuri frana, placute frana, tamburi, saboti, pistonase cilindru frana, directie - capete de bara, bielete directie, bare de comanda, bielete antiruliu, planetare, capete de planetare, distributie - kit-uri complete si separat curele de distributie, role intinzatoare, ambreiaj si cutie viteze. Becuri, uleiuri, senzori, acumulatori, prezoane, piulite.
Pentru a afla serviciile complete va rugam sa ne contactati la numerele de telefon afisate in josul paginii.


SC CHIMONO COM SRL, Importator si distribuitor anvelope
Brasov, DN1, km175, langa METRO1-Ghimbav
E-mail: chimonocom_bv@yahoo.com

Tel. contact : 0746495869 - Anatoli ( manager vanzari )
                     0268895330 - Ludmila ( departament vanzari )

Tel. contact : Mircea ( departament vanzari anvelope, jante si piese auto )
                     0268891164 ( retea Romtelecom )